1. VIDEA,  Videonávody

Videonávod – jak si vyrobit vlastní barvený papír pomocí Brusho pigmentů

Ahoj,

stále jsem přemýšlela jak nazvat toto video, není to vlastně finální tvoření přání nebo stránky, ale pouze vám ukážu dvě zajímavé barevné kombinace barvení papíru pomocí Brusho pigmentů. Prostě si spolu nabarvíme a zajímavě pocákáme papír tak, abychom ho v příštím videu mohli použít pro tvorbu přání. Hraní si s Brusho je opravdu nekonečné, barvy můžete různě kombinovat, míchat a jinak s nimi kouzlit. Kdo nemá Brusho nemusí plakat, stejně si můžete hrát i s vodovými barvami! Stačí pustit fantazii uzdu.

Jak vypadají papíry jsem nevyfotila, ale tady máte detail přání, které z ně bylo vytvořeno (k tomu bude video v pondělí). Ještě malá omluva, pokud se vám bude zdát, že se někdy zaseknu v mluvení, to je proto, že mi bohužel naskakují termíny zásadně v angličtině a já  pak pracně lovím v hlavě jak se to řekne česky. To už je bohužel takový následek mého povolání, kdy tvořím téměř výhradně anglicky, hlava začne i anglicky myslet.

Brusho pigmenty jsou prostě super – co to je se můžete dozvědět v mém předešlém videu KLIK SEM.

Díky moc všem za skvělé ohlasy na Facebooku. Opravdu jsem neměla tušení, kolik z vás sleduje mou práci a rádi by ji viděli taky česky.

Prima den

Katka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *