1. VIDEA

Kreativní studio – Pastelky, fixy, barvy …

 

Nedílnou součástí každého papírového projektu jsou barvy. Někdy potřebujeme vymalovat otisk razítka, jindy potřebujeme vytvořit zajímavé barevné pozadí. Možností jak dodat projektu barvy je mnoho. Trh je bohatě zásoben  nejrůznějšími pastelkami, fixy, akvarelovými barvami a dalšími hračkami pro nás tvořivé.

V dnešním díle seriálu se budu věnovat právě tomuto tématu. Video je to opět dlouhé povídací, a to v něm ukážu jen to, co mám doma. Kdybychom měli zahrnout do takového videa vše co je na trhu, no bylo by to pěkných pár hodin povídání. Stejně jako jsem to říkala ve svém úvodním videu, ukazuji opravdu velkou hromadu věcí, vy ji nepotřebujete. Pro vaše tvoření si vyberte to, co vám bude nejlépe vyhovovat. Mne tvorba živí, a proto mám obsáhlé zásoby barviček, no obsáhlé 🙂 řekněme větší, jelikož stále je spousta věcí, které mám “vyhlídnuté”. Vše to, co o barvách řeknu, vychází z mé zkušenosti. Pokud chcete o jednotlivých médiích vědět více dopodrobna, rozhodně doporučuji kurzy u kvalitních institucí, je mnoho míst, kde učí správnou akvarelovou malbu, správně malovat pastelkami apod.

V tomto videu se nebudu věnovat jednotlivým barvičkám zvlášť, ale nebojte, na mnohá přání jsem se rozhodla připravit pár povídacích videí právě se zaměřením na akvarelové pastelky, na akvarelové fixy, na Copic fixy a jiné.  Tato videa budou sem tam na mém Youtube kanálu, jak vyjde čas. Tak nezapomeňte odebírat Youtube kanál, abyste nepřišli o žádnou informaci.

Prima den
Katka Dachovská

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *