Videonávody

VIDEO – alkoholové inkousty – pozadí na přání krok za krokem

Ahoj,

mé letošní předsevzetí nebylo hubnout a cvičit a jíst zdravě 😀 mé předsevzetí bylo udělat víc videí, trénovat různé techniky, víc tvořit. A tak mám pro vás další video. Vytvořila jsem přáníčko na jehož pozadí jsem použila alkoholové inkousty. No je to celkem patlavá technika, ale vypadá to zajímavě, neokoukaně.

Co je velmi důležité je použít správný papír pro tuto techniku, zapomeňtě na akvarelové papíry, na papíry na malbu či kresbu, pro alkoholové inkousty potřebujete nesavý yupo papír nebo já jsem použila jeho levnější variantu Media Ink Pad od AMI ( https://www.marketart.cz/blok-media-ink-pad-525g-m2-17×24/), který je super, má obrovskou gramáž a je voděodolný, tudíž inkousty zůstávají na jeho povrchu a nevsakují se. Yupo je o trochu kvalitnější, ale ve výsledku to není vůbec poznat! Snad jen na stavu naší peněženky 🙂

Alkoholové inkousty jsou k dostání v našich scrap obchůdcích běžně. Nejznámější je značka RANGER, ale skvělé má i Pentart a ty jsou i levnější a fungují stejně jako ty od Rangera (koupíte je tady https://www.pentart.cz/Alkoholovy-inkoust-c16_58_2.htm ).

Já jsem měla po ruce inkousty, které jsem dostala v Simon Says Stamp card kitu, takže na videu vidítě Ranger Alcohol ink a Alcohol Pearl ink.

Prima den

Katka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *